Juleaften menu

Juleaften kan leveres til 2 kuverter og opefter. Afhentes i Dronninglund Golfcare 24. december mellem kl. 10 og 12. Der medfølger en omhyggelig forklaring til endelig opvarmning og anretning.

395,- Pr. kuvert

  • Flæskesteg
  • Konfliteret and (1 lår pr. kuvert)
  • Hvide kartofler
  • Brunede kartofler
  • Hjemmelavede rødkål
  • Brun SOVS
  • Franske kartofler
  • Risalamande med kirsebærsauce

Nytårsmenu

Nytårsmenuen kan leveres til 2 kuverter og opefter. Afhentes i Dronninglund Golfcafe 31. december mellem kl. 12 og 14. Der medfølger en omhyggelig forklaring til endelig opvarmning og anretning.

495,- Pr, kuvert

Snacks:

  • Hjemmelavede sprøde puffede “kyllingechips” med trøffelcreme
  • Crustade med lakserillette
  • Sprød chikenbite med chilimayo

Forret:

  • Jordskokkebisque med sprødstegte croutoner af chorizo og brød pyntet med grøn olie

Hovedret:

  • Madglads signatur kalvefilet - stegt rosa og smørmør (200-225 gram / kuvert)
  • Ovnristede kartofler med urter
  • Bistrosauce
  • Stegte tomater fyldt med ost, svampe og timian
  • Grøn salat med skalotter og vinaigrette
  • Rodfrugtechips

Dessert:

  • Annas chokoladebrownie med pekannødder og saltkaramel serveret med hjemmelavet parfait, havtorn og bær

Midnat:

  • Kransekagekonfekt

Julefrokost

Leveres inkl. brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 225,-

  • Gl. dags modnede hvide sild serveret med hjemmelavet karrysalat og kogte æg
  • Stegte rødspættefileter med grov remoulade og citron
  • Grønlangkål med glaseret røget juleskinke og brunede kartofler
  • Risalmande med kirsebærsauce

Store Julefrokost

Leveres inkl. brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 395,-

  • Gl. dags modnede hvide sild serveret med hjemmelavet karrysalat og kogte æg
  • Stegte sild med syltede rødløg, trøffelmayo og røget kartoffel
  • Stegte rødspættefileter med grov remoulade og citron
  • Håndpillede rejer med citronmayo og surdejsbrød
  • Grønlangkål med glaseret røget juleskinke, hjemmelavede frikadeller og brunede kartofler
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Vesterhavsost, Unika Gammelknas og dansk brie, serveret med druer og kiks
  • Risalmande med kirsebærsauce og amarena kirsebær