Juleaften menu
Juleaften kan leveres til 2 kuverter og opefter. Afhentes i Dronninglund Golfcare 24. december mellem kl. 10 og 12. Der medfølger en omhyggelig forklaring til endelig opvarmning og anretning.
395,- Pr. kuvert
- Flæskesteg
- Konfliteret and (1 lår pr. kuvert)
- Hvide kartofler
- Brunede kartofler
- Hjemmelavede rødkål
- Brun SOVS
- Franske kartofler
- Risalamande med kirsebærsauce
Nytårsmenu
Nytårsmenuen kan leveres til 2 kuverter og opefter. Afhentes i Dronninglund Golfcafe 31. december mellem kl. 12 og 14. Der medfølger en omhyggelig forklaring til endelig opvarmning og anretning.
495,- Pr, kuvert
Snacks:
- Hjemmelavede sprøde puffede “kyllingechips” med trøffelcreme
- Crustade med lakserillette
- Sprød chikenbite med chilimayo
Forret:
- Jordskokkebisque med sprødstegte croutoner af chorizo og brød pyntet med grøn olie
Hovedret:
- Madglads signatur kalvefilet - stegt rosa og smørmør (200-225 gram / kuvert)
- Ovnristede kartofler med urter
- Bistrosauce
- Stegte tomater fyldt med ost, svampe og timian
- Grøn salat med skalotter og vinaigrette
- Rodfrugtechips
Dessert:
- Annas chokoladebrownie med pekannødder og saltkaramel serveret med hjemmelavet parfait, havtorn og bær
Midnat:
- Kransekagekonfekt
Julefrokost
Leveres inkl. brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 225,-
- Gl. dags modnede hvide sild serveret med hjemmelavet karrysalat og kogte æg
- Stegte rødspættefileter med grov remoulade og citron
- Grønlangkål med glaseret røget juleskinke og brunede kartofler
- Risalmande med kirsebærsauce
Store Julefrokost
Leveres inkl. brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 395,-
- Gl. dags modnede hvide sild serveret med hjemmelavet karrysalat og kogte æg
- Stegte sild med syltede rødløg, trøffelmayo og røget kartoffel
- Stegte rødspættefileter med grov remoulade og citron
- Håndpillede rejer med citronmayo og surdejsbrød
- Grønlangkål med glaseret røget juleskinke, hjemmelavede frikadeller og brunede kartofler
- Tarteletter med høns i asparges
- Vesterhavsost, Unika Gammelknas og dansk brie, serveret med druer og kiks
- Risalmande med kirsebærsauce og amarena kirsebær